Nati Bergadà

Nati Bergadà

Mestra d'educació especial, psicopedagoga i màster en Innovació en Didàctiques Específiques per la UVic. Fa més de 13 anys que treballa al Departament d'Ensenyament on he pogut treballar en escoles per projectes, escoles rurals, escoles ordinàries, escoles d'educació especial, instituts... L'any 2010 vaig fundar el web Més Recursos Educatius, per compartir materials educatius.

Posteriorment l'any 2013 vaig crear el blog natibergada.cat que compta actualment amb més de 10.500 mestres subscrits. Col·labora amb el diari de l'educació i sóc formadora de mestres d'ACTE.  És autora de l'agenda de les emocions. Col·labora com a assessora en una sèrie d'animació produïda per wknd.tv. Amb moltes ganes de lluitar per renovar l’escola i convençuda que la innovació educativa és la clau per adaptar l’escola als grans canvis socials del moment.

De vegades, els infants i joves s'avorreixen a l'aula. La Nati Bergadà ens fa propostes per potenciar l'aprenentatge i la motivació a l'aula.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar