Jordi Sànchez

Jordi Sànchez

Jordi Sànchez, llicenciat i màster en Ciència Política. Ha treballat com a adjunt general al Síndic de Greuges de Catalunya i actualment és president de l'Assemblea Nacional Catalana. Ha estat professor Ciència Política a la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB), Universitat de Barcelona (UB) i Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Autor de diverses obres acadèmiques en els àmbits introductoris de la ciència política, la participació ciutadana i l'estat del benestar. 
Va participar com a coordinador i redactor d'un dels àmbits del “Pacte nacional de l'educació” (2006) i del Pacte nacional de la immigració, (2008). Va ser director de la Fundació Jaume Bofill del 2001 fins al 2010. Fins al seu nomenament com adjunt al síndic de greuges va ser col·laborador habitual en diversos mitjans de comunicació.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar