Judit Vallès
"Persona inquieta, compromesa i oberta a aprendre cada dia de tot allò que l’envolta"

Judit Vallès

Llicenciada en Sociologia per la Universitat de Barcelona (UB) i en Comunicació Audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des dels inicis de la seva trajectòria professional s’ha centrat en la recerca i la gestió de projectes principalment en l’àmbit de l’educació, la joventut, la participació i els drets humans.

 

Durant aquests anys ha dissenyat i coordinat projectes a escala local, europea i internacional en el Tercer Sector, la consultoria privada assessorant a l’administració pública i la universitat. Ha coordinat i participat en diverses publicacions i ha impartit cursos i ponències a diferents països dins els seus àmbits de treball. Cap de projectes de l’àrea de recerca de la Fundació Jaume Bofill del 2015 al 2017.

 

Es defineix com una persona inquieta, compromesa i oberta a aprendre cada dia de tot allò que l’envolta. Aficionada als documentals i al cinema, li apassiona la música, analitzar la societat i les relacions humanes i compartir converses que s’allarguen fins a la matinada. Sempre amb un somriure i dosis d’entusiasme per col·laborar en la construcció d’una societat més lliure i equitativa.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar