José Luis Lázaro
“Als centres educatius es fa molta feina i molt ben feta, únicament necessiten temps i acompanyament per sistematitzar els processos, poder reflexionar i fer visible els seus resultats”.

José Luis Lázaro

Mestre d’Educació Especial durant 15 anys en diversos centres d’Educació Infantil i Primària, ha compaginat aquesta dedicació a la de professor associat d’universitat (URV) i formador del Departament d’Ensenyament en activitats relacionades amb la tecnologia educativa, l’atenció a la diversitat i la didàctica i organització escolar. Des del 2014 treballa a temps complert, en comissió de serveis, a la Universitat Rovira i Virgili, on coordina el Màster Oficial Interuniversitari en Tecnologia Educativa: e-learning i gestió del coneixement. Forma part del grup de recerca reconegut Applied Research Group in Education and Technology.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar