Albert Sabater Coll

Albert Sabater Coll

Albert Sabater Coll és doctor en Estadística Social per la Universitat de Manchester, professor Serra Húnter de Sociologia a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona (UdG) i director de la Càtedra Observatori d’Ètica en Intel·ligència Artificial de Catalunya (OEIAC).

Des que va publicar la tesi doctoral sobre el tractament de biaixos en dades massives poblacionals, col·labora i assessora diferents organitzacions i comitès d’àmbit internacional com l’Economic and Social Research Council del Regne Unit o la UNESCO a través del seu Inclusive Policy Lab.

Actualment és l'investigador principal de l’estudi de cas espanyol del projecte internacional Artificial Intelligence for Assessment (AI FORA), que investiga l'ús de la intel·ligència artificial en la prestació de serveis socials a tot el món i el seu impacte en les poblacions vulnerables.

És autor del model d’autoavaluació PIO (Principis, Indicadors i Observables), una de les primeres eines de verificació europees per avançar en l’avaluació ètica de dades i sistemes d'intel·ligència artificial des d’una perspectiva de responsabilitat social organitzativa.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar