Liliana Arroyo Moliner

Liliana Arroyo Moliner

Doctora en Sociologia i especialista en innovació social digital. Actualment està centrada en l’impacte social de les eines digitals i les tecnologies emergents en àmbits com l’educació, el treball i la salut. Es defineix com a tecno-optimista i al llarg de la seva trajectòria ha participat en projectes nacionals i internacionals des de diferents àrees de la Sociologia, amb l'objectiu comú de comprendre els fenòmens socials i els seus efectes en l'esfera col·lectiva.

Combina la recerca i la docència amb la consultoria i la divulgació. Participa regularment en jornades i conferències, així com diferents òrgans consultius. És presidenta del Consell Científic de la Fundació BIT Hàbitat i membre del Comitè d’ètica de la UPC. Escriu a El Periódico, el Diari Ara i participa en programes de TV3 i RAC1. El 2020 va publicar el seu primer assaig, dedicat a l’experiència digital dels joves (Tu no ets la teva Selfie. 9 secrets que tothom viu però ningú explica. Pagès Editors).

Col·labora com a investigadora i docent de l’Institut d'Innovació Social d’ESADE, unitat de recerca que té com a objectiu reunir una investigació acadèmica de qualitat amb una transferència de coneixements que asseguri un impacte per a la transformació social.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept