Liliana Arroyo Moliner

Liliana Arroyo Moliner

Doctora en Sociologia i especialista en innovació social digital. Actualment està centrada en l’impacte social de les eines digitals i les tecnologies emergents en àmbits com l’educació, el treball i la salut. Es defineix com a tecno-optimista i al llarg de la seva trajectòria ha participat en projectes nacionals i internacionals des de diferents àrees de la Sociologia, amb l'objectiu comú de comprendre els fenòmens socials i els seus efectes en l'esfera col·lectiva.

Combina la recerca i la docència amb la consultoria i la divulgació. Participa regularment en jornades i conferències, així com diferents òrgans consultius. És presidenta del Consell Científic de la Fundació BIT Hàbitat i membre del Comitè d’ètica de la UPC. Escriu a El Periódico, el Diari Ara i participa en programes de TV3 i RAC1. El 2020 va publicar el seu primer assaig, dedicat a l’experiència digital dels joves (Tu no ets la teva Selfie. 9 secrets que tothom viu però ningú explica. Pagès Editors).

Col·labora com a investigadora i docent de l’Institut d'Innovació Social d’ESADE, unitat de recerca que té com a objectiu reunir una investigació acadèmica de qualitat amb una transferència de coneixements que asseguri un impacte per a la transformació social.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar