Ramon Barlam

Ramon Barlam

Professional de l'ensenyament, amb experiència docent a les etapes d'infantil, primària, secundària i universitat. Pertany a la xarxa educativa LaceNet. 

Actualment forma part de l'equip coordinador del World Mobile City Project, és membre de equip TIC+C de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB, entre altres projectes, i treballa a l'INS Cal Gravat de Manresa com a professor de Ciències Socials i tutor de 1r d'ESO. Va començar a endinsar-se en el món de l'aplicació didàctica de les TIC l'any 1989 i s'ha anat especialitzat en projectes telecol·laboratius, metodologies educatives emergents i e-learning. 

Ha publicat a les principals revistes educatives en llengua catalana i castellana (Cuadernos de Pedagogía, Escola Catalana, Guix, Aula de Innovación Educativa, Perspectiva escolar ...) i en coautoria, és autor de diversos llibres. Té una àmplia experiència en formació d'ensenyants i ha fet assessoraments i formacions per diverses universitats i institucions educatives (Catalunya i Espanya).

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept