Ramon Barlam

Ramon Barlam

Professional de l'ensenyament, amb experiència docent a les etapes d'infantil, primària, secundària i universitat. Pertany a la xarxa educativa LaceNet. 

Actualment forma part de l'equip coordinador del World Mobile City Project, és membre de equip TIC+C de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB, entre altres projectes, i treballa a l'INS Cal Gravat de Manresa com a professor de Ciències Socials i tutor de 1r d'ESO. Va començar a endinsar-se en el món de l'aplicació didàctica de les TIC l'any 1989 i s'ha anat especialitzat en projectes telecol·laboratius, metodologies educatives emergents i e-learning. 

Ha publicat a les principals revistes educatives en llengua catalana i castellana (Cuadernos de Pedagogía, Escola Catalana, Guix, Aula de Innovación Educativa, Perspectiva escolar ...) i en coautoria, és autor de diversos llibres. Té una àmplia experiència en formació d'ensenyants i ha fet assessoraments i formacions per diverses universitats i institucions educatives (Catalunya i Espanya).

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar