Ramon Barlam

Ramon Barlam

Professional de l'ensenyament, amb experiència docent a les etapes d'infantil, primària, secundària i universitat. Pertany a la xarxa educativa LaceNet. 

Actualment forma part de l'equip coordinador del World Mobile City Project, és membre de equip TIC+C de l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB, entre altres projectes, i treballa a l'INS Cal Gravat de Manresa com a professor de Ciències Socials i tutor de 1r d'ESO. Va començar a endinsar-se en el món de l'aplicació didàctica de les TIC l'any 1989 i s'ha anat especialitzat en projectes telecol·laboratius, metodologies educatives emergents i e-learning. 

Ha publicat a les principals revistes educatives en llengua catalana i castellana (Cuadernos de Pedagogía, Escola Catalana, Guix, Aula de Innovación Educativa, Perspectiva escolar ...) i en coautoria, és autor de diversos llibres. Té una àmplia experiència en formació d'ensenyants i ha fet assessoraments i formacions per diverses universitats i institucions educatives (Catalunya i Espanya).

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar