Emma Cortés
"M'agrada treballar amb i per les persones"

Emma Cortés

Màster en Pedagogia Social per la Universitat de Barcelona (UB), postgrau en Direcció General d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), postgrau en educació a través del joc i la joguina de la Universitat Ramón Llull (URL). Educadora social per la UB. Formació continua en temes d’educació i lideratge.  

Més de 15 anys d’experiència en la direcció de projectes i serveis d’intervenció socioeducativa, especialment de lleure educatiu i desenvolupament comunitari. Ha dirigit equips i projectes per a l’administració pública i per a empreses privades, en el Tercer Sector i en una consultoria educativa especialitzada en infància i família i metodologies lúdiques. 

La seva trajectòria professional segueix un itinerari formatiu i una experiència laboral basats en la seva motivació i passió per l’educació, els processos de transformació social i la innovació. Li agrada treballar amb i per a les persones i concep el treball en equip i el treball en xarxa, bàsics per a construir coneixement. 

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept