Emma Cortés
"M'agrada treballar amb i per les persones"

Emma Cortés

Màster en Pedagogia Social per la Universitat de Barcelona (UB), postgrau en Direcció General d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), postgrau en educació a través del joc i la joguina de la Universitat Ramón Llull (URL). Educadora social per la UB. Formació continua en temes d’educació i lideratge.  

Més de 15 anys d’experiència en la direcció de projectes i serveis d’intervenció socioeducativa, especialment de lleure educatiu i desenvolupament comunitari. Ha dirigit equips i projectes per a l’administració pública i per a empreses privades, en el Tercer Sector i en una consultoria educativa especialitzada en infància i família i metodologies lúdiques. 

La seva trajectòria professional segueix un itinerari formatiu i una experiència laboral basats en la seva motivació i passió per l’educació, els processos de transformació social i la innovació. Li agrada treballar amb i per a les persones i concep el treball en equip i el treball en xarxa, bàsics per a construir coneixement. 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar