Irene Psifidou

Irene Psifidou

La Dra. Psifidou es va graduar de la Universitat Aristòtil de Tessalònica (Grècia) i va completar els seus estudis de postgrau a Espanya. Té un Màster en Estudis i Cooperació Internacional del Desenvolupament per a l'Alleugeriment de la Pobresa de la Universitat de Barcelona (UB) i un segon Màster en Lingüística Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Més tard, va obtenir el seu doctorat en Política d'Educació Comparada de la UAB, en col·laboració amb la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). És autora d'una sèrie de treballs de recerca comparatius sobre política curricular i sobre formació de professorat publicats en butlletins i revistes científiques i ha contribuït en nombroses conferències i simposis europeus i internacionals.

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept