Irene Psifidou

Irene Psifidou

La Dra. Psifidou es va graduar de la Universitat Aristòtil de Tessalònica (Grècia) i va completar els seus estudis de postgrau a Espanya. Té un Màster en Estudis i Cooperació Internacional del Desenvolupament per a l'Alleugeriment de la Pobresa de la Universitat de Barcelona (UB) i un segon Màster en Lingüística Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Més tard, va obtenir el seu doctorat en Política d'Educació Comparada de la UAB, en col·laboració amb la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). És autora d'una sèrie de treballs de recerca comparatius sobre política curricular i sobre formació de professorat publicats en butlletins i revistes científiques i ha contribuït en nombroses conferències i simposis europeus i internacionals.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar