Irene Psifidou

Irene Psifidou

La Dra. Psifidou es va graduar de la Universitat Aristòtil de Tessalònica (Grècia) i va completar els seus estudis de postgrau a Espanya. Té un Màster en Estudis i Cooperació Internacional del Desenvolupament per a l'Alleugeriment de la Pobresa de la Universitat de Barcelona (UB) i un segon Màster en Lingüística Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Més tard, va obtenir el seu doctorat en Política d'Educació Comparada de la UAB, en col·laboració amb la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED). És autora d'una sèrie de treballs de recerca comparatius sobre política curricular i sobre formació de professorat publicats en butlletins i revistes científiques i ha contribuït en nombroses conferències i simposis europeus i internacionals.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar