Patrícia  Rey
“Preguntar com educar és preguntar-nos com volem viure” Marina Garcés

Patrícia Rey

Mestra i Directora de l’escola Samuntada a Sabadell. Ha tingut l’oportunitat de viure i veure, com a mestre d’una d’aquelles escoles que la gent etiquetava com a “no desitjada”, com el programa Magnet pot donar l’empenta necessària per sacsejar els pilars del centre i que aquest esdevingui una comunitat que aprèn, que té identitat pedagògica pròpia i carisma educatiu. És una persona amb una mirada molt global, de fer creatiu i proactiu, de ser inquieta, oberta i entusiasta.

Des de fa 8 anys, acompanya a diverses escoles del Vallès en el seu canvi pedagògic, organitzatiu i metodològic. És membre de l’equip de treball “Un enfocament global de l’aprenentatge” de l’ICE de la UAB i actualment de Rosa Sensat. Actualment acompanya l’escola El Vallès de Terrassa en la seva entrada al programa Magnet.

“Interroga i qüestiona les maneres de fer i les formes de viure. Preguntar com educar és preguntar-nos com volem viure.” Marina Garcés, Escola d’aprenents

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept