Patrícia  Rey
“Preguntar com educar és preguntar-nos com volem viure” Marina Garcés

Patrícia Rey

Mestra i Directora de l’escola Samuntada a Sabadell. Ha tingut l’oportunitat de viure i veure, com a mestre d’una d’aquelles escoles que la gent etiquetava com a “no desitjada”, com el programa Magnet pot donar l’empenta necessària per sacsejar els pilars del centre i que aquest esdevingui una comunitat que aprèn, que té identitat pedagògica pròpia i carisma educatiu. És una persona amb una mirada molt global, de fer creatiu i proactiu, de ser inquieta, oberta i entusiasta.

Des de fa 8 anys, acompanya a diverses escoles del Vallès en el seu canvi pedagògic, organitzatiu i metodològic. És membre de l’equip de treball “Un enfocament global de l’aprenentatge” de l’ICE de la UAB i actualment de Rosa Sensat. Actualment acompanya l’escola El Vallès de Terrassa en la seva entrada al programa Magnet.

“Interroga i qüestiona les maneres de fer i les formes de viure. Preguntar com educar és preguntar-nos com volem viure.” Marina Garcés, Escola d’aprenents

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar