Josep Maria Vilalta

Josep Maria Vilalta

Josep M. Vilalta Verdú és secretari executiu de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i director de la Global University Network for Innovation (GUNi), xarxa mundial d'universitats que promouen la UNESCO, la Universitat de les Nacions Unides i l'ACUP. Ha exercit diversos càrrecs i responsabilitats a la Generalitat de Catalunya, a les universitats i també ha col·laborat  amb organismes internacionals i d'altres països.

Especialista en gestió i polítiques públiques, polítiques educatives i gestió universitària i de la recerca, ha estat professor en diversos centres universitaris i de formació a Catalunya i en altres països. Ha publicat extensament en revistes i llibres sobre les següents temàtiques principals: gestió i polítiques públiques, educació, universitats i política científica. Ha participat en diversos projectes i grups d’experts de la Generalitat de Catalunya, la Comissió Europea, l’OCDE, la UNESCO, i en diversos països.

Publications and videos

Related content

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept