Josep Maria Vilalta

Josep Maria Vilalta

Josep M. Vilalta Verdú és secretari executiu de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i director de la Global University Network for Innovation (GUNi), xarxa mundial d'universitats que promouen la UNESCO, la Universitat de les Nacions Unides i l'ACUP. Ha exercit diversos càrrecs i responsabilitats a la Generalitat de Catalunya, a les universitats i també ha col·laborat  amb organismes internacionals i d'altres països.

Especialista en gestió i polítiques públiques, polítiques educatives i gestió universitària i de la recerca, ha estat professor en diversos centres universitaris i de formació a Catalunya i en altres països. Ha publicat extensament en revistes i llibres sobre les següents temàtiques principals: gestió i polítiques públiques, educació, universitats i política científica. Ha participat en diversos projectes i grups d’experts de la Generalitat de Catalunya, la Comissió Europea, l’OCDE, la UNESCO, i en diversos països.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar