Josep Maria Vilalta

Josep Maria Vilalta

Josep M. Vilalta Verdú és secretari executiu de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i director de la Global University Network for Innovation (GUNi), xarxa mundial d'universitats que promouen la UNESCO, la Universitat de les Nacions Unides i l'ACUP. Ha exercit diversos càrrecs i responsabilitats a la Generalitat de Catalunya, a les universitats i també ha col·laborat  amb organismes internacionals i d'altres països.

Especialista en gestió i polítiques públiques, polítiques educatives i gestió universitària i de la recerca, ha estat professor en diversos centres universitaris i de formació a Catalunya i en altres països. Ha publicat extensament en revistes i llibres sobre les següents temàtiques principals: gestió i polítiques públiques, educació, universitats i política científica. Ha participat en diversos projectes i grups d’experts de la Generalitat de Catalunya, la Comissió Europea, l’OCDE, la UNESCO, i en diversos països.

Publicaciones y videos

Contenido relacionado

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar