Beyond 2015, an ambicious bet - Aaron Benavot

  • Date 02/06/2015

L’Aaron Benavot @BenavotGMR en el marc del projecte «Educació post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» (http://www.edupost2015.cat/), afirma que l’agenda post 2015 és un procés molt interessant que s’està produint des de fa uns anys i al que encara li queden uns anys de vida. La considera una estratègia molt especial per a tots els membres de la comunitat educativa a nivell internacional, que permet treballar en base a les prioritats educatives i de desenvolupament, a governs, agències intergovernamentals i societat civil.

Gran coneixedor de tot el procés assegura que l’agenda plantejada a partir d’ara és enormement ambiciosa i serà un element de discussió per a molts líders mundials. És similar a l’agenda EPT però molt més extensa i inclou àrees de l’educació formal que fins ara no estaven en el centre dels debats com ara, aspectes tècnics, estudis superiors, i qualitat de l’educació, entre d’altres. Finalment destaca algunes de les prioritats de la nova agenda que es qüestiona quins tipus d’aprenentatge s’han d’impartir? Qui defineix l’aprenentatge? Com es mesura? Quines polítiques educatives es veuran afectades?

«Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» és un projecte liderat pel Centre UNESCO de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill, orientat a fer una contribució al debat sobre la revisió dels objectius per a l’educació mundial post 2015 que està promovent UNESCO. 

Per tal de poder contribuir a aquest debat mundial, el projecte «Educació Post 2015. Equitat i qualitat per a tothom» convoca a la comunitat educativa de Catalunya a presentar les seves reflexions i propostes per als propers 15 anys a través de diferents mitjans i formats.

Per a més informació: http://www.edupost2015.cat/ #Edupost2015

Ponent

Team involved

Publications and videos

Related content

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept