Núria Sala

Núria Sala

Graduada en Antropologia Social i Cultural i Màster en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona. També ha cursat el màster en Models i estratègies d'acció social i educativa en la infància i l'adolescència a la Universitat Ramon Llull.

Ha treballat com a consultora a D-CAS fent avaluació de polítiques públiques educatives, investigació social aplicada i suport a les administracions locals en el disseny i execusió de polítiques públiques en l'àmbit de la infància i l'educació. Ha estat investigadora col·laboradora a la Facultat Pere Tarrés realitzant investigacions sobre l'acompanyament en les transicions vitals en l'actualitat i l'espiritualitat en els centres socioeducatius.

Prèviament, ha treballat durant més de 16 anys com a educadora en diversos contextos i àmbits educatius: suport a la inclusió en centres educatius, educació no formal i espais familiars, entre altres.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar