Oscar Cabo

Oscar Cabo

Oscar Cabo Mosteiro és historiador de l'art, músic i treballa des de fa set anys a Jesuïtes Educació el Clot, a la biblioteca de l'escola. Creu en l'educació i ha estat vinculat des de nen al món de la educació en el lleure. Ara mateix està cursant el Màster en Literatura Juvenil i Infantil (LIJ), per especialitzar-se i per seguir donant dinamització a la lectura en el seu centre. Creuen no tan sols des de la biblioteca, sinó també des del centre educatiu, en la tasca clau que pot fer la biblioteca, tant a nivell curricular com a nucli social per a infants i joves, famílies i professorat.

Durant els últims anys amb la implantació de la NEI (Nova Etapa Intermèdia) als centres, han desenvolupat plans de lectura individualitzats pera cada etapa, com també tot un seguit de dinamitzacions lectores per ajudar als docents a dur a terme activitats específiques al voltant de la lectura, sumant la biblioteca al camí de la innovació educativa.

Ara mateix estan treballant i creant nous projectes lectors per a la implantació en aquest curs de la PIN (Primària Infantil), estudiant i valorant quines són les claus per a formular un Pla Lector per aquestes etapes.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar