Oscar Cabo

Oscar Cabo

Oscar Cabo Mosteiro és historiador de l'art, músic i treballa des de fa set anys a Jesuïtes Educació el Clot, a la biblioteca de l'escola. Creu en l'educació i ha estat vinculat des de nen al món de la educació en el lleure. Ara mateix està cursant el Màster en Literatura Juvenil i Infantil (LIJ), per especialitzar-se i per seguir donant dinamització a la lectura en el seu centre. Creuen no tan sols des de la biblioteca, sinó també des del centre educatiu, en la tasca clau que pot fer la biblioteca, tant a nivell curricular com a nucli social per a infants i joves, famílies i professorat.

Durant els últims anys amb la implantació de la NEI (Nova Etapa Intermèdia) als centres, han desenvolupat plans de lectura individualitzats pera cada etapa, com també tot un seguit de dinamitzacions lectores per ajudar als docents a dur a terme activitats específiques al voltant de la lectura, sumant la biblioteca al camí de la innovació educativa.

Ara mateix estan treballant i creant nous projectes lectors per a la implantació en aquest curs de la PIN (Primària Infantil), estudiant i valorant quines són les claus per a formular un Pla Lector per aquestes etapes.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar