Alba Castellví

Alba Castellví

Va estudiar simultàniament magisteri i sociologia amb l’objectiu de comprendre com l’educació dels nens i els adolescents pot contribuir a la transformació social. Va treballar en equips de recerca de la Universitat de Barcelona, on també exercia com a docent com a part de la meva col·laboració.

Es va especialitzar en la gestió dialogada de conflictes i va fer de mediadora de famílies i també als ajuntaments de Sant Adrià del Besòs, de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos. També va treballar gestionant els conflictes interns d’una organització política.

Va fer de mestra en diverses escoles del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i va optar per col·laborar en un projecte educatiu alternatiu on fa d’educadora de nens i joves de 3 a 15 anys.

Es dedica també a ensenyar la professió de la mediació en màsters i postgraus. Treballa pel Col·legi d’Advocats de Barcelona i pel Consell de l’Advocacia Catalana. Col·labora amb el Col·legi de Sociòlegs i pel Col·legi d’Advocats de València i d’altres institucions que formen mediadors de conflictes.

Fa cursos per a pares i mares que incorporen tècniques de coaching per reconduir situacions conflictives.

Col·labora en projectes d’escola de pares amb sessions on planteja formes concretes de procedir davant conductes inadequades.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar