Alba Castellví

Alba Castellví

Va estudiar simultàniament magisteri i sociologia amb l’objectiu de comprendre com l’educació dels nens i els adolescents pot contribuir a la transformació social. Va treballar en equips de recerca de la Universitat de Barcelona, on també exercia com a docent com a part de la meva col·laboració.

Es va especialitzar en la gestió dialogada de conflictes i va fer de mediadora de famílies i també als ajuntaments de Sant Adrià del Besòs, de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos. També va treballar gestionant els conflictes interns d’una organització política.

Va fer de mestra en diverses escoles del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i va optar per col·laborar en un projecte educatiu alternatiu on fa d’educadora de nens i joves de 3 a 15 anys.

Es dedica també a ensenyar la professió de la mediació en màsters i postgraus. Treballa pel Col·legi d’Advocats de Barcelona i pel Consell de l’Advocacia Catalana. Col·labora amb el Col·legi de Sociòlegs i pel Col·legi d’Advocats de València i d’altres institucions que formen mediadors de conflictes.

Fa cursos per a pares i mares que incorporen tècniques de coaching per reconduir situacions conflictives.

Col·labora en projectes d’escola de pares amb sessions on planteja formes concretes de procedir davant conductes inadequades.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar