Jaume Feliu

Jaume Feliu

Enginyer de Telecomunicacions de formació, té més de 20 anys d'experiència educativa en diversos centres, sempre fent classe en l'àmbit cientificotecnològic i desenvolupant projectes educatius que integren tecnologia.

Ha estat Cap d'estudis, Coordinador Pedagògic, Coordinador de plans estratègics i Coordinador TIC. A més ha assessorat diversos centres per realitzar la seva transformació digital. Actualment, és Assessor Tècnic Docent a l'Àrea de Cultura Digital del Departament d'Educació de Catalunya.

Col·labora amb diverses institucions com la Fundación Maecenas, la Facultat Blanquerna, Universitat de Girona o la UOC, en diferents Postgraus d'innovació educativa i competència digital.

És desenvolupador d'alguns complements de fulls de càlcul que aporten millores a l'avaluació amb tecnologia, com són CoRubrics, Class-mon o ImExclass.

També és cofundador del grup "Sense notes, qualificant menys", punt de trobada entre docents que volen utilitzar l'avaluació formativa per millorar els aprenentatges dels alumnes.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar