Jaume Feliu

Jaume Feliu

Enginyer de Telecomunicacions de formació, té més de 20 anys d'experiència educativa en diversos centres, sempre fent classe en l'àmbit cientificotecnològic i desenvolupant projectes educatius que integren tecnologia.

Ha estat Cap d'estudis, Coordinador Pedagògic, Coordinador de plans estratègics i Coordinador TIC. A més ha assessorat diversos centres per realitzar la seva transformació digital. Actualment, és Assessor Tècnic Docent a l'Àrea de Cultura Digital del Departament d'Educació de Catalunya.

Col·labora amb diverses institucions com la Fundación Maecenas, la Facultat Blanquerna, Universitat de Girona o la UOC, en diferents Postgraus d'innovació educativa i competència digital.

És desenvolupador d'alguns complements de fulls de càlcul que aporten millores a l'avaluació amb tecnologia, com són CoRubrics, Class-mon o ImExclass.

També és cofundador del grup "Sense notes, qualificant menys", punt de trobada entre docents que volen utilitzar l'avaluació formativa per millorar els aprenentatges dels alumnes.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar