Robert Ferrer

Robert Ferrer

Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Digital Business per ESIC Business & Marketing School i Distinguished Toastmaster (DTM) per Toastmasters International. Des de 2010 ha unit creativitat i analítica col·laborant en projectes de màrqueting.

Es defineix com una persona inquieta, apassionada per l’aprenentatge continu i per sumar a projectes amb sentit. Ha liderat equips i projectes en diferents etapes, millorant les habilitats de gestió de projectes i lideratge. Amb experiència en pymes i multinacionals com Henkel. Des de 2013 lidera el projecte que va fundar, TEDxGracia, on continua millorant les habilitats de lideratge i també les d’estratègia de negoci, negociació, organització d’actes i coaching de ponents. Compagina aquest rol amb el de gestor de projectes de marketing en empreses i col·laboracions en projectes amb sentit.

 

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar