Robert Ferrer

Robert Ferrer

Enginyer Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en Digital Business per ESIC Business & Marketing School i Distinguished Toastmaster (DTM) per Toastmasters International. Des de 2010 ha unit creativitat i analítica col·laborant en projectes de màrqueting.

Es defineix com una persona inquieta, apassionada per l’aprenentatge continu i per sumar a projectes amb sentit. Ha liderat equips i projectes en diferents etapes, millorant les habilitats de gestió de projectes i lideratge. Amb experiència en pymes i multinacionals com Henkel. Des de 2013 lidera el projecte que va fundar, TEDxGracia, on continua millorant les habilitats de lideratge i també les d’estratègia de negoci, negociació, organització d’actes i coaching de ponents. Compagina aquest rol amb el de gestor de projectes de marketing en empreses i col·laboracions en projectes amb sentit.

 

Events

It has been part of the following events

We use our own and third party cookies to improve the information that is made public on our website and to collect statistical information. If you continue browsing, please consider accepting its use. You can change the settings and learn more here.

Accept