Anna Forés

Anna Forés

Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació i Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Professora del Departament de Didàctica i Organització Educativa de la Universitat de Barcelona, on ha estat secretària acadèmica. La seva dedicació se centra en tot el que tingui a veure amb la humanització, a seguir creient en el gènere humà, o en fer més humana la nostra vida, i millorar l'educació. Per això resiliència, neuroeducació, el compromís per l'educació són claus.

Codirectora de de l'Anuari 360 de la Fundació Jaume Bofill. Ha estat delegada del rector per a les relacions Universitat-Societat de la Facultat d'Educació, i  vicedegana de doctorat de la Facultat de Pedagogia de la UB.  Coordinadora de la universitat de l'experiència "Educació i Societat". Durant setze anys va ser professora de la Universitat Ramon Llull, en educació i treball social, a més d'exercir càrrecs de gestió i direcció. També ha estat consultora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Membre del grup de recerca consolidat GR-EMA (entorns i materials per a l'aprenentatge) de l'ICE de la UB, i del grup consolidat d'Innovació INDAGA'T Grup d'Innovació Docent per afavorir la Indagació, ha estat també codirectora de la revista REIRE (revista d'innovació i investigació educativa), i en la actualitat del Consell de redacció de Quaderns d'Educació Social i responsable de les publicacions a la secció universitat, de l'ICE de la UB. Primera presidenta de AIRE, associació d'investigació per a la resiliència.

Entre els seus llibres destaquen entre d'altres: Los patitos feos y los cisnes negros «Resiliencia y neurociencia»; Neuromitos en la educación; E-mociones: comunicar y educar a través de la red; La Resiliencia. Crecer desde la adversidad; La asertividad. Para gente extraordinaria; La Neurodidáctica. Aprender desde, en y para la vida.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar