Paul Howard-Jones

Paul Howard-Jones

Professor de Neurociència i Educació a la Universitat de Bristol (Regne Unit). Mestre, inspector educatiu i, actualment, investigador i referent mundial en el desenvolupament d’estudis sobre com aplicar la neurociència per millorar l’ensenyament i l’aprenentatge i establir nous criteris en la teoria educativa alhora que concretant els nous descobriments en propostes de polítiques educatives.

El professor Howard-Jones, abans de finalitzar el seu doctorat, va ser mestre i inspector educatiu, i aquesta experiència va fomentar el seu interès en aplicar la comprensió de la cognició i la neurociència per millorar l'aprenentatge dels infants.

En particular, en els darrers anys ha estat duent a terme experiments per ajudar a trobar més informació sobre com poder fomentar la creativitat a l’aula amb l’ús de noves tecnologies.

La seva recerca combina la modelització neurocomputacional d’imatges cerebrals per tal d’avaluar l’aprenentatge. Els mètodes que utilitza per aquesta modelització estan centrats en l’elaboració de jocs d’aprenentatge educatiu.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar