Paul Howard-Jones

Paul Howard-Jones

Professor de Neurociència i Educació a la Universitat de Bristol (Regne Unit). Mestre, inspector educatiu i, actualment, investigador i referent mundial en el desenvolupament d’estudis sobre com aplicar la neurociència per millorar l’ensenyament i l’aprenentatge i establir nous criteris en la teoria educativa alhora que concretant els nous descobriments en propostes de polítiques educatives.

El professor Howard-Jones, abans de finalitzar el seu doctorat, va ser mestre i inspector educatiu, i aquesta experiència va fomentar el seu interès en aplicar la comprensió de la cognició i la neurociència per millorar l'aprenentatge dels infants.

En particular, en els darrers anys ha estat duent a terme experiments per ajudar a trobar més informació sobre com poder fomentar la creativitat a l’aula amb l’ús de noves tecnologies.

La seva recerca combina la modelització neurocomputacional d’imatges cerebrals per tal d’avaluar l’aprenentatge. Els mètodes que utilitza per aquesta modelització estan centrats en l’elaboració de jocs d’aprenentatge educatiu.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar