Ana Marín

Ana Marín

Ana Marín Blanco, pedagoga, llicenciada en Economia i col·laboradora tècnica del Programa de Millora i Innovació de la Formació de Mestres. Ha sigut tècnica en la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i ha participat en estudis de caràcter socioeconòmic. Ha impartit docència en els graus d’Educació i Pedagogia de la Universitat de Barcelona i el darrer curs acadèmic va ser docent a la Professionhøjskolen Absalon de Dinamarca.

L’anàlisi dels sistemes educatius internacionals és la seva principal línia d’estudi. Al 2015 va publicar l’informe TALIS juntament amb l’Enric Prats i l’Amèlia Tey (referència: PRATS, E. (coord.); TEY, A.; MARÍN BLANCO, A. (2015) «Estudi Internacional sobre Ensenyament i Aprenentatge»..Talis 2013. Barcelona, Fundació Jaume Bofill. És coautora de diferents articles, entre els quals hi ha La millora de la formació inicial de mestres: el Programa MIF (2015), La formación inicial de docentes: enfoques contrapuestos (2017) i Actualidad del pensamiento de Giner: el clima moral y la educación en valores (2018).”

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar