Samuel Blàzquez
"Always trying to improve my skills”

Samuel Blàzquez

Llicenciat en antropologia i geografia per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Gestió de la ciutat i postgrau en Sistemes d’Informació Geogràfica per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i estudis en Enginyeria tècnica Informàtica de Sistemes. Ha participat en diverses recerques centrades en immigració, polítiques públiques i educació, tot realitzant anàlisi qualitativa, quantitativa i treball de camp (CISAL-UPF, DCPIS-UPF, FJB). Ha participat com a documentalista en exposicions centrades en el fenomen de la immigració com “Barcelona connectada, ciutadans transnacionals” (MUHBA 2009) i “La immigració, ara i aquí” (Palau Robert 2008). També ha estat professor de secundària a l’educació pública i becari a la Universitat de Barcelona.

Ha col·laborat en diversos projectes de la Fundació Jaume Bofill, desenvolupant prototips de visualització de dades mitjançant SIG i tasques de gestió i implementació de continguts en línia.

Proyectos

Involucrados en la iniciativa

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar