Avís legal

Tot el que et cal saber

Així de simple: aquí t’expliquem que per la majoria de materials t’oferim una llicència oberta, que ens comprometem a no compartir el teu nom i adreça amb ningú i que quan ens ho demanis esborrarem les dades que ens hagis donat.

En compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i altra legislació complementària, s’informa que el lloc web www.fundaciobofill.cat és propietat i responsabilitat de la Fundació Jaume Bofill, amb domicili social al carrer Girona, 34, Interior (08010 Barcelona, Estat espanyol), amb  CIF núm. G08241036, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 159, amb número de telèfon +34 93 458 87 00 i adreça electrònica fbofill@fundaciobofill.org, i inscrita al Registre de grups d’interès de l’Administració de la Generalitat i del sector públic amb l’identificador 1226.

Propietat intel·lectual

La Fundació Jaume Bofill és titular dels dominis següents:

www.fundaciobofill.cat / https://prousegregacio.cat/ bibliotech.cat / mathtutoring.cat / eduevidencias.es / zeroabandonament.cat/ www.mentora.cat / equitatdigital.cat/ https://suporteducatiu.org / https://recercaperleducacio.cat. / www.passaportedunauta.cat / elsfutursdeleducacio.cat / www.obrimeducacio.cat / www.magnet.cat / www.educacio360.cat / www.edhack.cat/ edubarometre.cat / edcamp.educaciodema.cat / www.lectura.cat

L’estructura i totalitat dels continguts d’aquest lloc web són propietat de la Fundació Jaume Bofill, s’han llicenciat a la mateixa o, en tot cas, l’ús que es realitza dels mateixos està expressament autoritzat pels seus titulars. Tanmateix, les referències a noms i marques comercials o registrades, logotips i altres signes distintius, ja siguin titularitat de Fundació Jaume Bofill  o de terceres empreses, porten implícita la prohibició sobre el seu ús sense l'autorització prèvia, expressa i escrita de Fundació Jaume Bofill o dels seus legítims propietaris. 

Ús del lloc web

L’accés al nostre lloc web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la lectura prèvia i acceptació íntegra, expressa i sense reserves d’aquest Avís legal, Termes i Condicions, vigents en el moment de l’accés, que demanem que et llegeixes detingudament.  La Fundació Jaume Bofill, no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts del lloc web, els quals són responsabilitat exclusiva de l’usuari que hi accedeixi o els utilitzi. La Fundació Jaume Bofill es reserva el dret de modificar el present text legal lliurement i en qualsevol moment, sense avís previ, així com els continguts dels dominis, i els termes i les condicions d’aquest avís. En ocasions, és possible que determinades informacions i documents no es trobin accessibles.

Vols compartir els nostres continguts?

Pots fer-ho i ens agradaria que ho fessis! Els nostres continguts majoritàriament es difonen sota la llicència Creative Commons, especificada en cada cas, per tal que te’ls puguis descarregar. Per això, llevat que s’indiqui el contrari, t’animem a copiar, redistribuir, remesclar o transformar i crear els continguts propis d'aquest web, per a qualsevol finalitat, inclosa la comercial. Només et demanem que reconeguis l'autoria de la creació original.

Enllaça’ns!

Sempre que vulguis ens pots enllaçar! L’únic que et demanem és que facis visible la URL i indiquis que s'està accedint a un lloc web de la Fundació Jaume Bofill.

Enllaços amb altres institucions i entitats

Aquest lloc web també conté enllaços o hiperenllaços que condueixen a altres pàgines web gestionades per tercers aliens a la nostra organització. La presència d’enllaços en el lloc web té una finalitat merament informativa. La Fundació Jaume Bofill no pot garantir el contingut o les informacions que es recullin en les pàgines web esmentades ni la seva veracitat o actualització i, en conseqüència, la Fundació Jaume Bofill queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota mena que es puguin derivar de la utilització de pàgines web alienes al nostre lloc web.

Els serveis d’informació i publicacions oferts per la Fundació Jaume Bofill mitjançant els seus llocs webs públics i l’enviament de butlletins periòdics per correu electrònic són gratuïts per a qualsevol usuari que ho desitgi. No obstant això, hi ha serveis d’altres webs relacionats que poden estar enllaçats amb aquests llocs webs que disposen de la seva pròpia política de preus.

La teva privadesa ens importa, confia en nosaltres!

Mai compartirem el teu nom i adreça amb ningú. La Fundació Jaume Bofill vol ser profundament respectuosa amb el dret de les persones a preservar la seva intimitat i privacitat i per això acompleix amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en tot allò relacionat al tractament de dades personals i la seva lliure circulació. També acompleix amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Si vols rebre informació sobre la nostra activitat, només cal que ens facilitis les teves dades de contacte a aquest formulari i et facilitarem informació sobre els pròxims actes, publicacions, vídeos i notícies d'actualitat, de forma totalment gratuïta. Per resoldre qualsevol qüestió relativa al procés de registre i/o identificar i corregir possibles errors, pot posar-te en contacte amb la Fundació Jaume Bofill, per correu electrònic butlleti@fundaciobofill.org, o trucant al número de telèfon: +34 93 458 87 00.

Si no manifestes el contrari, entendrem que, acceptant aquest text legal, dones el teu consentiment exprés i autoritzes expressament aquests tractaments de dades, l'enviament d’informacions i/o comunicacions, comercials o no, que puguin ser del teu interès, a través de qualsevol tipus de mitjà de comunicació, fins i tot electrònic, com pot ser el teu e-mail o telèfon mòbil.

Si vols compartir amb la Fundació Jaume Bofill fotografies, veus enregistrades i/o vídeos personals o familiars, ens dones el teu consentiment exprés per a que la Fundació Jaume Bofill utilitzi la teva imatge personal i veu i/o la imatge dels teus descendents menors d’edat i les seves veus, que ens hagis facilitat directament o permès captar voluntàriament, d'acord amb la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre Protecció Civil del Dret a l'Honor, a la Intimitat Personal i Familiar i a la Pròpia Imatge, per al seu ús i difusió en mitjans de comunicació propis de la Fundació o de tercers i en altres suports de comunicació comercial o informativa que es consideri pertinent per part de la Fundació, per qualsevol mitjà, ja sigui gràfic, audiovisual o sonor, imprès o electrònic o per qualsevol altre tipus de mitjà no especificat, per a finalitats estrictament informatives o promocionals de la Fundació Jaume Bofill i de les seves activitats, renunciant expressament a la reclamació dels seus possibles drets econòmics, sense limitacions geogràfiques o temporals, sempre en el marc estricte d’aquestes finalitats de promoció de la Fundació Jaume Bofill.

Revocació del Consentiment i altres drets respecte de les dades personals de l’usuari. Pots revocar el consentiment que has atorgat per al tractament de les teves dades amb la finalitat d'informar-te per correu postal i/o electrònic sobre activitats i projectes de la Fundació. També pots revocar el consentiment per la difusió de la teva imatge personal o familiar i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint un escrit, signat, a l'adreça postal següent: C/ Girona 34, B, 08010 Barcelona o mitjançant l’adreça electrònica: butlleti@fundaciobofill.org  o des del mateix butlletí i especificant el dret que desitges exercir.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar