Carlos Ortiz

Carlos Ortiz

Diplomat en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona (UB). S'ha especialitzat en gestió i direcció de biblioteques escolars dissenyant i implementant serveis,? ?amb l?’?objectiu de donar resposta a les necessitats de la comunitat educativa dels centres,? ?per? ?ajudar a aquestes a assolir l'èxit a les seves tasques,? ?educatives,? ?acadèmiques i vitals.?

Ha ?desenvolupat programes per treballar la formació d?’?usuaris a la biblioteca,? ?millorar la seva Competència Informacional,? ?incorporar el treball de les competències emocionals i les relacions socials al plaer per la lectura,? ?així com crear un servei d?’?acompanyament personalitzat pels alumnes que realitzen el Treball de Recerca de Batxillerat i el Projecte de Recerca de 4t d'ESO.

Durant aquests últims anys també ha realitzat altres col·laboracions i formacions amb diferents grups de treball relacionats amb la biblioteca escolar. ?S'ha format a diferents cursos ?que promouen l?’?acompanyament competencial i emocional dels ?alumnes,? ?fent servir la mirada de la psicologia ?i pedagogia humanista i? ?sistèmica aplicada a l?’?educació i al treball amb grups. També s'ha format en? ?educació viva,? ?lliure i activa. 

Continua formant-se a diferents cursos relacionats amb les TIC/TAC, la Competència Mediàtica,? ?la docència,? ?els PLE, la metodologia Flipped Classroom, la gamificació, i la programació? ?entre d?’?altres.

Actos

Ha formado parte de los siguientes actos

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la información que se hace pública en nuestro sitio web y recoger información estadística. Si se continúa navegando, considere que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Aceptar