Ana  Holschuh Heras

Ana Holschuh Heras

Llicenciada amb Doble Grau en Disseny Integrat i Estudis Globals de Parsons School of Design, The New School a Nova York, i amb un postgrau en Il·lustració narrativa per a publicacions infantils i juvenils per EINA, UAB. Compta amb un recorregut únic dins del camp d'innovació, educació i l’àmbit social, amb més de 6 anys especialitzant-se en el disseny participatiu i l’experiència d’usuari, centrada en productes i serveis per a infants, joves i famílies.

Ha format part i impulsat diferents projectes que tenen com a base el disseny i la recerca basada en la comunitat per idear solucions. En destaquen l'estada al Blue Ridge Labs de la Robin Hood Foundation, el laboratori d'innovació per lluitar contra la pobresa a Nova York, la startup Co:Census, utilitzant la IA per fer que la recerca pública sigui més col·laborativa i inclusiva, i el seu recorregut a la ONG Arts Ignite servint joves i infants en situació de vulnerabilitat, com persones migrades, menors no acompanyats i joves en situació de sensellarisme.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar