Lídia Climent

Lídia Climent

Llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i especialitzada en Drets Humans i Cooperació al Desenvolupament, ha exercit diversos càrrecs a ONG internacionals que l'han portada a viure a cavall entre Catalunya i els EUA, amb un parèntesi llarg a Guatemala on va poder col·laborar de primera mà amb diverses organitzacions dedicades a l'accés a l'educació de comunitats vulnerables, tot fent incidència en la importància de l'educació com a eina de transformació social.

La seva trajectòria l'ha portat a dirigir equips i projectes internacionals, a dissenyar i executar plans estratègics, i a crear i implementar projectes educatius per a infants i joves vulnerables.

Ha desenvolupat funcions estratègiques i de lideratge a diverses organitzacions de Nova York i Guatemala i, més recentment, a l'AECC i a Metges del Món.

Sempre que ha pogut ha fet de voluntària, mentora i activista a diverses organitzacions de la societat civil.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar