Marta García-Sierra

Marta García-Sierra

Investigadora en metabolisme urbà, entorns alimentaris i obesitat infantil

Formació
Doctora en Ciència i Tecnologia Ambiental i Màster en Estudis Ambientals per la UAB.

Experiència
Des de 2023 és a la Fundació FISABIO de la Comunitat Valenciana per a treballar en tres Accions Conjuntes del programa EU4Health, una d'elles enfocada en la prevenció de l’obesitat infantil en entorns desfavorits. Des de 2022, participa en els projectes nacionals liderats per la UB i el CSIC, Food4Good i Food Transitions centrats en la inseguretat alimentària i els entorns alimentaris locals, respectivament. Anteriorment, va treballar a l’Àrea de Sostenibilitat Urbana de l’Institut Metròpoli de Barcelona durant 6 anys.

Projectes i publicacions destacades
Participa en tres Accions Conjuntes del programa EU4Health: JAPreventNCD, Health4EUkids-JA i CIRCE-JA (praCtices In pRimary CarE), a més del projecte SCOREwater.
Entre les seves publicacions, destaquem les que tenen a veure amb els entorns alimentaris, des del punt de vista del paper dels establiments de conveniència i des de la seva relació amb la desigualtat espacial.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar