Raül Pecoustan

Raül Pecoustan

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Comunicació Política i Institucional per la UPF-Barcelona School of Management. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat principalment en l’àmbit institucional, centrat en l’administració local, i per a entitats socials. Ha dissenyat i implementat campanyes comunicatives per a la Federació Catalana de Voluntariat Social, on va estar treballant durant els anys de la pandèmia.
Sempre interessat en l’impacte comunicatiu, actualment estudia l’abast dels mitjans en la construcció de la identitat nacional, enfocant-se en nens i joves.
A la Fundació Bofill s'està encarregant de donar suport comunicatiu al projecte Vota Educació, duent a terme les tasques de conceptualització de la campanya, elaboració de continguts i accions comunicatives.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar