Sergi  Cerezo

Sergi Cerezo

Té una trajectòria formativa sempre lligada al món de l’esport i la gestió. És doctorand en Gestió Esportiva a l’INEFC Lleida (adscrit a la Universitat de Lleida), té un màster en Sports Management, un grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i un grau superior i mitjà en Activitats Esportives.

Actualment, és professor associat del grau en Gestió Esportiva de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, consultor de projectes esportius i de lleure, i investigador a la Universitat de Lleida, on fa recerca sobre els impactes ambientals, socials i econòmics lligats als grans esdeveniments esportius des d’una perspectiva sostenible. A més a més, ha liderat projectes de cooperació internacional a través de l’esport, com ara Somriures del món.

L’esport és una eina imprescindible per canviar el món, però, com tot, cal saber-la utilitzar perquè esdevingui útil, compartida i transformadora.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar