Susanna Aránega

Mestra i doctora en Pedagogia per la Universitat de Barcelona. Actualment, és professora agregada i coordinadora del màster de Formació del Professorat de Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes de la Universitat de Barcelona, una tasca que compagina amb activitats educatives de formació permanent adreçades a professionals de diversos àmbits: professorat de diferents etapes educatives, salut, administració pública, treball i ocupació, i que desenvolupa tant a nivell nacional com internacional.

Ha treballat com a mestra i com a pedagoga en una editorial de serveis pedagògics. És directora en un Centre Residencial d’Acció Educativa i també a l’administració pública en un ajuntament, on ha desenvolupat tasques sempre relacionades amb l’educació. Té publicacions diverses adreçades a docents, famílies i infants, i també diferents materials didàctics.

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar