Alba  Vilaregut
"Crec en el treball cooperatiu per acompanyar l’aprenentatge vivencial per tal que l’alumnat pensi, sigui creatiu i crític."

Alba Vilaregut

Mestra d’Educació Física en actiu amb més de 20 anys d’experiència. Màster en Ecologia Emocional per la Fundació Àmbit i màster en la Millora dels Ensenyaments de l’Educació Infantil i Primària per la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya i la UOC. Membre i coordinadora del grup de treball CoopEFecte del CIFE (Centre d’Innovació i Formació en Educació) de la UVic i col·laboradora de la Universitat de Vic com a tutora de pràctiques.

És coordinadora de formació del programa Magnet, en comissió de serveis al Departament d’Educació. S’ocupa de fer el seguiment dels centres educatius i formadors del programa i d’organitzar les activitats formatives, juntament amb en Xavi Geis i la Sílvia Zurita.

“Sóc una persona inquieta, compromesa i implicada. Crec en el treball cooperatiu per acompanyar l’aprenentatge vivencial per tal que l’alumnat pensi, sigui creatiu i crític.”

Publicacions i vídeos

Contingut relacionat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar