Debats d'educació

Completat

Debats d'Educació és un fòrum organitzat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col?laboració del MACBA, que té per objectiu promoure el debat sobre temes d'actualitat i de fons que considerem claus en relació als reptes i problemes que ha d'afrontar l'educació en el context social, polític i econòmic que vivim. 

El fòrum no vol ser exclusiu d'especialistes o professionals del sector de l'ensenyament. Tenint en compte que l'educació constitueix un element bàsic per al present i el futur de la nostra societat, el fòrum s'adreça a la ciutadania en general i, més concretament, als agents socioeconòmics, polítics i culturals del nostre país. 

Amb el propòsit d'enriquir aquest debat social es conviden persones de Catalunya i també d'arreu del món, perquè aportin la seva visió i experiència sobre els reptes que avui la nostra societat té a l'entorn de l'educació. 

Els àmbits temàtics dels debats són els que giren entorn de l'educació i les TIC, l'educació i els valors, les polítiques educatives, les experiències educatives i la sociologia de l'educació.

Vídeos

No t'ho perdis

Eric Debarbieux: Améliorer le climat escolaire: pourquoi et comment?

Sunanna Chand - Cities as connected learning networks - The Pittsburgh Remake Learning model

Sunanna Chand – Les ciutats com a xarxes d'aprenentatge connectat (resum)

Doug Lemov – Estratègies per aprendre a ser un docent excel·lent

Javier Elzo: La educación del futuro y los valores

Ross Flatt - Revolutionize schools with design thinking and play

Robert B. Kozma: Les TIC i la transformació de l'educació en l'economia del coneixement

Steven Hodas - How to ensure that technological innovation improves academic performance?

Actes

Actes anteriors

Donen suportt

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar