Debats d'educació

Completat

Debats d'Educació és un fòrum organitzat per la Fundació Jaume Bofill i la Universitat Oberta de Catalunya, amb la col?laboració del MACBA, que té per objectiu promoure el debat sobre temes d'actualitat i de fons que considerem claus en relació als reptes i problemes que ha d'afrontar l'educació en el context social, polític i econòmic que vivim. 

El fòrum no vol ser exclusiu d'especialistes o professionals del sector de l'ensenyament. Tenint en compte que l'educació constitueix un element bàsic per al present i el futur de la nostra societat, el fòrum s'adreça a la ciutadania en general i, més concretament, als agents socioeconòmics, polítics i culturals del nostre país. 

Amb el propòsit d'enriquir aquest debat social es conviden persones de Catalunya i també d'arreu del món, perquè aportin la seva visió i experiència sobre els reptes que avui la nostra societat té a l'entorn de l'educació. 

Els àmbits temàtics dels debats són els que giren entorn de l'educació i les TIC, l'educació i els valors, les polítiques educatives, les experiències educatives i la sociologia de l'educació.

Video

No t’ho perdis

Eric Debarbieux: Améliorer le climat escolaire: pourquoi et comment?

Doug Lemov – Estratègies per aprendre a ser un docent excel·lent

Robert B. Kozma: Les TIC i la transformació de l'educació en l'economia del coneixement

François Dubet: Declivi de la institució escolar i conflictes de principis (1/1, en català)

J. Antonio Marina: L'educació del talent: el paper de l'escola i les famílies

Eric Debarbieux: Millorar el clima escolar: per què i com?

Nancy Madden - Aprenentatge cooperatiu en acció: estratègies que funcionen a l'aula?

Seminari web: Resoldre problemes: com s’ensenya i com s’aprèn?

Actes

Actes anteriors

Donen suportt

Aliances

i col·laboradors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar