Fundació Bofill

EQUITAT DIGITAL

LABORATORI D'OPORTUNITATS EDUCATIVES

Obert

Des del Laboratori d'Equitat Digital explorarem, experimentarem i impulsarem iniciatives que aposten per una visió més diversa, crítica i humana de les tecnologies a l'educació.

Assolir l'Equitat Digital és una missió compartida. On tothom està cridat a posar el seu granet de sorra: docents, investigadores, tècnics municipals, emprenedores, bibliotecàries, activistes i també l'alumnat. Així, el laboratori és una eina que ens donem com a comunitat educativa. Un recurs compartit que ens serveixi per aprendre més, accelerar solucions efectives i sobretot, oferir noves oportunitats digitals a aquells col·lectius que més les necessiten. 

El laboratori s'estructura en espais, entesos com a temàtiques on l'educació interacciona amb les tecnologies digitals i la justícia social. Et convidem a participar compartint les teves reflexions, idees i propostes. 
Des d'ara, entre totes, eduquem les tecnologies!

www.equitatdigital.cat

Video

No t’ho perdis

Benestar Digital | Com promoure pràctiques que mantenen l'equibiri entre tecnologia i benestar?

Jornada Programem Oportunitats! El pensament computacional creatiu al servei de l’equitat

Esquiva fakes, busca fets: suma’t a l’experiència educativa Desfake!

Festival x l'Equitat Digital 2024 | Missió: benestar digital

Per què les escoles han de ser un factor d'equilibri davant de les desigualtats en l'àmbit digital?

Com dotar d’eines els alumnes per augmentar la seva confiança mediàtica en un panorama informacional complex? Alex Mahadevan

Quin interès creixent hi ha a les escoles per incorporar mecanismes d’alfabetització mediàtica a les seves rutines acadèmiques? Rayan Temara

Benestar Digital | Com conviuen la tecnologia amb la desconneció als centres educatius?

Actes

Actes anteriors

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar