Neus  Bartrolí

Neus Bartrolí

Formadora de Formadors, Cursos de cultura de Pau (Escola Cultura de Pau-UAB).

Experiència amb infants, adolescents i adults dintre i fora del país. Bagatge que li permet treballar a les aules amb metodologies creatives, participatives i socio-afectives des de  la mirada de cultura de pau, oferint eines de provenció i resolución de conflictes des de l'atenció de la diversitat.

Professora d’ESO, Institut Euclides de Pineda de Mar, Mestra d'Educació Primària Escola Sant Pau (Barcelona), Diplomada Educació Bàsica Primària (Universitat de Girona), Llicenciada en Comunicació Social-Periodisme (Universidad Mariana Colòmbia), Artterapeuta (Universitat de Girona) i diversos postgraus: Administració Educativa (Universitat Nariño-Colòmbia; Orientació Educativa i Desenvolupament Humà (Universitat Nariño-Colòmbia); Salut mental i violència política i catàstrofes (Universitat Complutense-GAC); Cultura de Pau i gestió de conflictes (Escola Cultura de pau-UNESCO-UAB) i Intervenció Sistèmica Breu en violències familiars (IESP-Universitat Girona).

Creadora de la Metodologia i  Projecte Educatiu Interdisciplinar amb la tècnica tèxtil de les Arpilleres en l'àmbit escolar: Les nostres històries fan història  2009 Escola Sant Pol de Mar (Bona pràctica gencat); Els nens i nenes cusen la pau finançat pel Gover Basc (2013); Cosim assignatures des de la cohesió social Ajuntament de Plegamans i CRP Caldes de Montbuí (2014); Teixints fils d’emocions des del conflicte, creativitat i educació AECID-Universidad Nacional Honduras CAC-UNAH (2016); Projecte Interdisciplinar: Arpilleres, Competències bàsiques, fils d’emocions i cohesió social IES Joan Coromines- Fundació Privada Marpi, CRP Pineda  i Ajuntament Pineda de Mar(2015-16), Formació Escola Ciutat Comptal (2018). Participa en els seminaris amb la Fundació Bofill per #SomCrítics, promovent el pensament crític en l’àmbit escolar.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar