Brenda Bär
“Apassionada per investigar i treballar perquè l’educació ens transformi a nosaltres i la nostra societat”

Brenda Bär

Mestra de Primària i graduada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona. Màster en recerca, educació física i innovació educativa per la mateixa universitat i doctoranda del programa de Educació i Societat amb una tesi vinculada a la construcció de municipis educadors a partir de l’aprenentatge servei i altres pràctiques d’educació comunitària.

Durant aquests anys ha treballat a diversos centres educatius com a mestra i ha format part del Programa d’Acompanyament per l’Èxit Educatiu de la Fundació Catalunya La Pedrera. Participa al Grup de Recerca en Educació Moral (GREM), amb el qual ha treballat en diverses publicacions sobre els processos de transformació dels centres educatius que aposten globalment per l’Aprenentatge Servei. Entre aquestes el llibre “Educar con sentido” escrit conjuntament amb el Josep Puig i l’Anna Carmona. Participava en el projecte d’arrelament de l’Aprenentatge Servei en les pràctiques d’educació per la justícia global a diferents districtes de la ciutat, impulsat per la Direcció de Cooperació Internacional i Justícia Global de l’Ajuntament de Barcelona. 

L’il·lusiona contribuir amb força i entusiasme en projectes de canvi social. És de les que pensen que fa falta tot un poble per educar un sol nen i que cal transformar els entorns treballant conjuntament per construir una societat més lliure i justa. Es defineix com una persona compromesa, que gaudeix d’aprendre i que la gent trenqui amb les seves expectatives per deixar-la amb la boca ben oberta.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar