Caterina Ponte

Caterina Ponte

Advocada i docent de secundària. Compromesa amb la justícia social, vaig treballar durant anys en el sector legal, acompanyant la practica jurídica de projectes de cooperació internacional.

Crec fortament en l'educació com l'eina més poderosa per una millora social i em motiva contribuir personalment i professionalment en la generació d'un sistema educatiu i social que permeti la igualtat d'oportunitats vitals per a tothom.

Formo part de la xarxa de docents de la Fundació ExE (Teach For All) amb qui em vaig formar per contribuir en la lluita per l'equitat educativa.

Actualment, coordino i acompanyo als centres educatius participants en el Projecte Impuls Digital, una proposta didàctica innovadora centrada en l'alfabetització mediàtica i informacional, creada per Verificat, amb el suport de la Generalitat de Catalunya en el marc dels fons europeus Next Generation.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar