Crisol Fàbrega i Mallada

Crisol Fàbrega i Mallada

Graduada en Educació Primària, amb les mencions d’Educació Musical i Educació Física. Des del 2013 que em dedico a la docència amb una passió incessant per l’educació i el futur dels més petits i petites. La meva trajectòria professional es caracteritza per la versatilitat i actualment soc mestra de música, d’informàtica i coordinadora digital a l’escola pública.

Com a professional, m’he definit sempre per la meva capacitat d’adaptació i desig de superació; buscant nous reptes, horitzons i oportunitats per créixer. Crec en el canvi, la innovació i la necessitat d’avançar cap a un futur ple de possibilitats. Amb una mentalitat oberta i una curiositat insaciable, continuo explorant nous camins en l’educació, sempre amb l’objectiu de deixar una empremta positiva en les futures generacions.

Fascinada amb la intel·ligència artificial, la qual vaig descobrir quasi de casualitat, però que ha esdevingut una part integral de la meva vida professional. En l’actualitat, col·laboro com a assessora en un projecte d’IA de la URV destinat a docents, una iniciativa que combina l’experiència en l’educació amb aquesta tecnologia més avançada.

Actes

Ha format part dels actes següents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la informació que es fa pública al nostre lloc web i recopilar informació estadística. Si es continua navegant, considereu que s’accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració i obtenir més informació aquí.

Acceptar